Σύγχρονο Concept

Μοναδικότητα προϊόντων, εξυπηρέτηση, αισθητική

REY PABLO

Διαφορετική προσέγγιση σε όλα…

Η δημιουργία ενός σύγχρονου concept που να το διακρίνει η μοναδικότητα των προϊόντων, της εξυπηρέτησης, της αισθητικής και της διαχείρισης αποτελεί πρωταρχικό μας στόχο και φιλοσοφία.
Στο REY PABLO θα βρείτε μία αποκλειστική ποικιλία καφέ, ειδικά φτιαγμένη για μας, ιδιαίτερα είδη τσαγιού και ροφημάτων και μοναδικούς τρόπους παρασκευής και σερβιρίσματος. Το menu μας είναι εμπνευσμένο από τις σύγχρονες τάσεις που επικρατούν στον χώρο, με στόχο να εξυπηρετεί επιτυχώς όλες τις ανάγκες και όλες οι πρώτες ύλες περνούν από αυστηρό και διαρκή έλεγχο ώστε κάθε ένα από τα πιάτα μας να αποτελεί μία ξεχωριστή εμπειρία. Ο κατάλογος των cocktails έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για εμάς, ενώ η wine list μας ξεχωρίζει για τις ιδιαίτερες επιλογές κρασιών.
Η επιτυχής διαμόρφωση ενός κτιρίου εκτός της κεντρικής πλατείας της Βούλας, που προηγουμένως λειτουργούσε ως κατάστημα υποδημάτων, σε έναν all day χώρο που να συνδυάζει ιδιαίτερη αισθητική, μοναδική αρχιτεκτονική και παράλληλα να συνυπάρχει ομαλά με το γειτονικό περιβάλλον, αποτελούσε εξαρχής ένα μεγάλο στοίχημα για την επιτυχία του concept.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΝΟΥ
rey pablo, smoothie bowls, healthy
rey pablo, coffee beans, espresso bar
cocktails, lime, tequila, salt, rey pablo, nightout, vouliagmeni
outside store panoramic view, rey pablo, vouliagmeni, voula, attica, athens, online ordering, brunch, espresso, tapas, bar
vintage music
inside store view, rey pablo, vouliagmeni

Κοινωνική Συνεισφορά

Η πλαισίωση του χώρου με τους ήχους ποιοτικής μουσικής καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, δημιουργεί μία ξεχωριστή ευχάριστη ατμόσφαιρα για τους πελάτες. Τέλος, εφαρμόζοντας ένα σύγχρονο μοντέλο διαχείρισης, ένας από τους πρωταρχικούς μας κανόνες αφορά στον τομέα της κοινωνικής ευθύνης. Προσιτές τιμές, ενίσχυση της τοπικής αγοράς μέσω αγορών προϊόντων από γειτονικά καταστήματα, χορηγίες σε αθλητικούς συλλόγους, περιβαλλοντική συνείδηση και φιλανθρωπική δραστηριότητα, αποτελούν μέρη της ευρύτερης φιλοσοφίας του
REY PABLO σε μία συνεχή προσπάθεια για κοινωνική συνεισφορά.

Όλο και περισσότερα άτομα συνδέονται με την φιλοσοφία μας!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΝΟΥ
ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΑΣ!

Παραγγεiλτε τώρα ONLINE

ή παραλάβετε από το κατάστημα TAKE AWAY

All day χώρος


Από το καλοκαίρι του 2014, το REY PABLO συνεχίζει να προσφέρει την ίδια ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών.